Yamaha trakteert: gratis quickshifter op de MT-07

Yamaha MT-07

In een uitermate competitief segment als dat van de naakte middenklassers is hoeveel motor je biedt voor een bepaald prijskaartje van essentieel belang voor een fabrikant. In plaats van de verkoopprijs nog verder aan te scherpen, kiest Yamaha ervoor om elke MT-07 koper een nuttig extraatje cadeau te doen: een quickshifter.

Koop je in 2024 een Yamaha MT-07 in zijn gewone versie (niet de Pure), dan komt de motor voor de standaardprijs van 8.999 euro met de quickshifter die anders als accessoire 299 euro moet kosten. Met die gratis quickshifter spaar je niet alleen 299 euro uit, je bespaart ook op spierkracht want zowel je linkerhand als je linkervoet worden tijdelijk werkloos tijdens het motorrijden en je kunt zelfs een deel van je brein uitschakelen. Tel uit je winst!

Yamaha biedt de gratis quickshifter nog tot eind 2024 aan op de MT-07 zodat je als klant niet verplicht bent om (badum tss!) snel te schakelen om van deze actie gebruik te kunnen maken. Meer info vind je op de Yamaha website.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan