Kawasaki 2022: prijzen & Road Assistance

Nu alle Kawasaki-nieuwigheden bekend zijn, geeft het merk ook de prijzen voor de 2022-line-up vrij. Bovendien wordt elke nieuwe Kawasaki vanaf modeljaar 2022 gratis geleverd met Kawasaki Road Assistance.

De prijs van de nieuwe Z650RS werd vrijgegeven bij de perslancering begin november, we wisten dus al dat die vanaf 8.299 euro de jouwe kan zijn. De volledig vernieuwde Versys 650, die het nu onder meer met tractiecontrole en een TFT-display doet, is er vanaf 8.449 euro.

Het Special Edition-broertje van de Z900, de Z900 SE (met Öhlins vering, Brembo remmen en een speciale kleurstelling) staat bij de dealer voor 11.299. Ook de Z900RS kreeg een SE-versie (eveneens met Brembo remmen, Öhlins vering en die o zo fraaie Yellow Ball-kleurstelling), daar hangt een prijskaartje aan van 13.899 euro.

In een iets andere categorie: de Ninja H2 SX (met Bosch ARAS radarsysteem) en SE (met semi-actieve elektronische vering) zijn er respectievelijk vanaf 24.649 en 27.799 euro.


Kawasaki laat bovendien weten dat elke nieuwe Kawasaki motorfiets vanaf modeljaar 2022 met gratis Kawasaki Road Assistance geleverd wordt. Mocht je met je nieuwe Kawa onverhoopt pech ervaren, dan staat de Kawasaki Road Assistance 24/7 voor je klaar. Wat je concreet mag verwachten: hulp in geval van lekke banden, lege accu’s, verkeerde brandstof…, pechverhelping in Europa (maar ook gewoon in je woonplaats), een professionele monteur ter plaatse of reparatie door een erkende Kawasaki dealer, en een vervangmotor dat nodig zijn.

Meer info vind je op de Kawasaki website.

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat

[