Yamaha organiseert opnieuw Digital Ride Out

Yamaha Digital Ride-Out

Na succesvolle edities de voorbije jaren, organiseert Yamaha ook dit jaar de Digital Ride Out, een motorzoektocht/puzzelrit in de Benelux met als hoofdprijs een MT-07.

Motorrijders hebben doorgaans geen extra aanmoediging nodig om in het zadel te kruipen, maar Yamaha geeft een extra zetje met de Digital Ride Out, met meer dan twintig routes en talloze prijzen. Elke rit begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer, tijdens de routes worden er allerlei vragen gesteld en kun je opdrachten uitvoeren, alle scores worden bijgehouden in een real-time klassement. De competitie loopt vanaf 1 juni tot en met 31 augustus 2023.

De Digital Ride Out is uiteraard ook open voor niet-Yamaha-rijders. De winnaar kaapt een Yamaha MT-07 weg, de runner-up krijgt een motorjas uit de nieuwse Yamaha MT-collectie én een TomTom Rider 550. De derde tot en met tiende plaats winnen een TomTom Rider navigatiesysteem, daarnaast is er maandelijks voor de nummers 1, 2 en 3 op de eerste dag van de maand een Yamaha merchandise-pakket.

De Digital Ride Out app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Iedere rijder is welkom, met of zonder Yamaha. Meer informatie vind je op de Ride-Out website.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan