TT* voor een prikje!

*Een Mash TT 40 dan toch. Aangezien de bedrijven stilaan weer op volle toeren draaien, valt niet te vermijden dat de perrons, treinen en bussen binnenkort weer nokvol gestapeld zullen worden met forenzen. Op weg van en naar ‘t werk wordt die anderhalve meter afstand houden dus allesbehalve vanzelfsprekend. Al weet elke motorrijder dat er een eenvoudigere én aangenamere manier is om je van A naar B te verplaatsen: een motor.

 class=

Ook bij Mash hebben ze dat begrepen. Het goede weer van de afgelopen weken moet de producent in een verdraaid goede luim hebben gebracht, want het torpedeert de prijzen van z’n eigen TT 40 N en S – respectievelijk de knappe naked of van een erg kekke kopkuip voorziene retro caféracer. Die kosten sinds afgelopen zondag nog amper 3.499 euro in België of 4.499 euro in Nederland. Voorheen was dat in de overeenkomstige landen 4.499 euro en 5.998 euro. Bam!

 class=

De TT 40 wordt aangedreven door een 397cc viertakt ééncilinder met injectie, die er maximaal 28 pk uitperst. Wat met een drooggewicht van 151 kg ruimschoots voldoende is voor een pittige rit. Beide versies zijn verkrijgbaar in zilver, zwarte of rode kleurstelling. Het overdenken waard voor elke A2-rijder, denken wij dan.

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat