TMAX groeit groter: 560

Met z’n TMAX heeft Yamaha inmiddels bijna twee decennia de referentie qua motorscooters binnen de gelederen – getuige de 275.000 verkochte stuks tot nu toe.

Om ook de nieuwe de scepter te laten zwaaien, voorziet Yamaha in een groter (560cc), sterker (+3,5% vermogen, +6% koppel) en kwieker accelererend Euro5-blok, waarvan zowel de koeling, luchttoevoer, de kettingspanner als de tractiecontrole werden herbekeken. Dunner materiaal zorgt niet alleen voor een lichtere demper, maar ook voor een potentere sound, terwijl de 2020 TMAX ook pronkt met nieuwe ledverlichting (inclusief richtingaanwijzers), aangepaste vering en dito kuipwerk.

Daarnaast presenteert Yamaha ook een TMAX Tech MAX, die standaard een elektrisch windscherm, cruisecontrole, handvatverwarming, zadelverwarming en instelbare achtervering meekrijgt. De ultieme, full-option TMAX, zeg maar.

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat