Succesweekend voor Classic Clubman Trial

Het zomerse weer tijdens het voorbije Paasweekend zorgde voor heel wat blije gezichten; zo ook in Aywaille, waar de Classic Clubman Trial plaatsvond. Met niet minder dan 220 piloten die kwamen afgezakt uit alle hoeken van Europa en een parcours dat door iedereen werd gesmaakt, was het evenement een succes.


“Het was gewoonweg een perfect Paasweekend”, geniet Florian Jupsin in naam van organisator DG Sport nog na. “De zon zorgde ervoor dat iedereen goed gehumeurd was. Het recreatiecentrum van Remouchamps bleek de perfecte basis voor de wedstrijd, en ook het parcours viel unaniem in de smaak. Overigens, tijdens de Bikers’Classics op Spa-Francorchamps op 2 en 3 juli kun je ook terecht voor een potje klassieke trial!”

Wil je zelf deelnemen aan The Trial Classics dan kan je je inschrijven via deze website. Daar vind je ook alle resultaten van de Classic Clubman Trial van Aywaille terug. 

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor