Royal Enfield introduceert de Riders Club of Europe

Nu iedereen in z’n eigen ‘kot’ moet blijven, is het samenhorigheidsgevoel ook bij motorrijders al even ver te zoeken. Al is dat buiten Royal Enfield gerekend: de motorbouwer kondigde vanmiddag de lancering aan van haar gloednieuwe Riders Club of Europe, een community-gericht platform voor alle huidige en toekomstige Royal Enfield rijders. Leden – lees: RE-rijders – kunnen zich binnenkort verwachten aan ride-outs, merkgerichte activiteiten en evenementen die over de grenzen heen het groepsgevoel onder Royal Enfield-rijders moeten versterken.

“Bij Royal Enfield draait alles om onze rijders – zij zijn de echte hoekstenen van het merk. Bij alles wat we als bedrijf doen, van de motorfietsen die we ontwikkelen tot het hele ecosysteem van het merk dat we zorgvuldig samenstellen, staat de eindgebruiker centraal in ons denken. We beseffen dat motorrijders er in vele vormen en gedaanten zijn; de puristen, de avontuurlijke toerrijders, de retroliefhebbers of de dagelijkse forenzen die op zoek zijn naar individualiteit en gemak“, klinkt het bij Arun Gopal, Head of Business Markets EMEA.

Wat ze echter allemaal verbindt, is het verlangen om er op uit te trekken en te rijden. Motorrijden in zijn puurste vorm; het verbindt ons en het geeft ons een houvast. We verwelkomen iedereen in onze wereld en zijn enthousiast om het volgende hoofdstuk van Royal Enfield’s voortdurende verhaal te schrijven. De Riders Club of Europe moet daar een integraal onderdeel van worden voor de komende jaren.”

 class=

Maar eh, wat zijn nu de voordelen van die Riders Club?

✓ Een goedgevulde kalender van lokale ride-outs, ontmoetingen en exclusieve evenementen voor leden georganiseerd door een officiële afdeling van de Riders Club.

✓ Een focus op ‘Riding for a Cause’ – een sterke nadruk zal worden gelegd op bewustzijn creëren en steun verwerven voor belangrijke liefdadigheidspartnerschappen in heel Europa. Zo is er bijvoorbeeld de jaarlijkse ‘One Ride’ waarbij de RE-liefhebbers uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een dag rijden voor het goede doel, traditioneel op de eerste zondag van april. 

✓ Exclusieve voordelen voor alle Riders Clubleden op geselecteerde evenementen en merkgebonden activiteiten in heel Europa, evenals showroom-previews voor nieuwe modelreleases. 

✓ Voordelen bij partners van Royal Enfield – inclusief nationale en internationale toertochten en motorverhuur, één- of meerdaagse trainingsdagen en unieke ritten en evenementen. 

✓ Het lidmaatschap van de Riders Club zal het eerste jaar volledig gratis zijn voor alle bestaande en nieuwe Royal Enfield rijders. Er zal ook een welkomstgeschenk worden overhandigd aan alle nieuwe rijders om het lidmaatschap van de Riders Club te vieren. 

 class=

Voorafgaand aan de officiële lancering van de Riders Club, vanaf 1 april 2021 – geen aprilgrap – zullen alle bestaande eigenaars hun gratis lidmaatschap kunnen reserveren via de nieuwe ‘Riders Club of Europe Portal’ op Royal Enfield’s Europese websites. Tegelijkertijd zullen alle nieuwe eigenaren automatisch de mogelijkheid hebben om zich te laten registreren bij hun dealer op het moment van aankoop. 

Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.