Nog meer Honda’s in het nieuw

Nadat eerder de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 in een nieuw jasje werden gestoken, krijgen nu ook de CB1000R, CMX500 Rebel en Monkey nieuwe kleurtjes aangemeten.

Aan het hoofd van Honda’s Neo Sports Café-familie komt er een nieuwe CB1000R Black Edition bij, namelijk de Mat Jeans Blue Metallic Black Edition. Beide Black Edition kleurstellingen krijgen een extra zilveraccent op de tank en een color coded afdekkapje voor het duozadel. Daarnaast komt ook de standaard CB1000R in een nieuwe Bordeaux Red Metallic kleur.


De CMX500 Rebel, Honda’s A2-vriendelijke 500cc paralleltwin cruiser, krijgt drie gloednieuwe, eigentijdse lakopties: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smokey Grey en Candy Diesel Red. Ook de S-versie wordt in het nieuw gestoken, met een Titanium Metallic jasje.


De Honda Monkey zal in 2023 dan weer beschikbaar zijn in het nieuwe Pearl Shining Black en het geüpdatete Banana Yellow en Pearl Nebula Red. Alle drie de kleurstellingen krijgen een frame, vork, achterbrug en achtervering in bijpassende kleur, plus geruite zadelbekleding en benzinetankdesign die verwijzen naar de klassieke Monkey-stijl uit de late jaren 60.
Meer info over de nieuwe kleurstellingen vind je op de website.

Deel

Gerelateerde artikels