Honda’s krijgen nieuwe kleuren

Ook bij Honda worden er nieuwe kleuren uitgedeeld voor modeljaar 2023: de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 krijgen allemaal een nieuw jasje.

De X-ADV line-up is er nu ook in een sportieve Shasta White Special Edition met ‘big logo’ graphics. De overige kleurstellingen (Mat Ballistic Black Metallic, Mat Iridium Gray Metallic en Pearl Deep Mud Gray) krijgen subtiele nieuwe zwarte kunststof delen en zwarte binnenste remschijven.


Populaire en zuinige commuter NC750X krijgt een frisse nieuwe look aangemeten met drie nieuwe kleuropties (Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red). Mat Ballistic Black Metallic blijft beschikbaar, met nieuwe grafietkleurige kunststof onderdelen voor een meer ‘stealth’ look.


Ook de Forza 750 maxiscooter krijgt drie nieuwe kleurstellingen (Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic) die elk een volledig zwarte onderkuip aangemeten krijgen. Daarnaast is de Forza 750 verkrijgbaar zijn in Mat Jeans Blue Metallic.


Last but not least is er ook een nieuwe kleur voor Honda’s vlaggenschip, de NT1100. Die wordt voor modeljaar 2023 geleverd in Gunmetal Black Metallic, Matt Iridium Gray Metallic en Pearl Glare White.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De KicXstart Koopgids 2023 is er!

De jaarlijkse KicXstart Koopgids is een unieke bundeling van alle motoren die in Nederland verkrijgbaar zijn: het meest complete modeloverzicht dat je kunt vinden, met

Honda ATC250R

Uit de oude doos: Honda ATC250R

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de