Motorshop Gent: nieuwe, performante webshop!

Stel: je bent op zoek naar scherp geprijsde motorkleding en een helm, én je wilt lokaal kopen – maar je mag of wil je kot niet uit. Wanhoop dan niet, want Motorshop Gent heeft met z’n webshop de ideale oplossing in huis. De nieuwe en performante webshop is bijzonder gebruiksvriendelijk, garandeert een snelle en vlotte levering én heeft een koopjeshoek – de zogenaamde “Sell-Out”.

 class=


Bovenop een mooie keuze aan kledij en helmen, kun je er ook producten vinden om zelf te sleutelen. En voor de speurneuzen onder jullie lanceert Motorshop Gent binnenkort ook een “NOS” of ‘Nieuw Oude Stock’-rubriek met allemaal originele Yamaha stukken – nieuwe onderdelen, die al een tijdje wees zijn, en voor een bodemprijs een nieuw leven kunnen leiden op jouw motor.

 class=


Bestellen is kinderspel: je klikt de artikelen zonder enige vertraging in je virtuele winkelmandje (staat onderaan) via de ‘Koop nu’-knop, registreert je simpel via je e-mailadres, kiest je bezorg- en vervolgens betaalopties en je bent klaar. Een mailtje bevestigt je bestelling, waarna je enkel nog hoeft te wachten op de snelle levering. Makkelijk zat!

 class=

Meer info en shoppen?
http://www.motorshop-gent.be/webshop

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat