Motormeiden & Rusty Stitches presenteren…

… de perfecte motorjas voor dames! Begin dit jaar lanceerde motorkledingmerk Rusty Stitches samen met het platform Motormeiden een ontwerpwedstrijd. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en België werkten mee aan wat na een uitgebreide testfase de ANNA zou worden, een motorjas voor dames die vernoemd is naar de winnares van de ontwerpwedstrijd.

“Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas past, dus is hij beschikbaar van maat 36-56. Het ontwerp is buitengewoon uniek en zie je nergens anders. De vrouwelijkheid is terug te zien in de prachtige gestroomlijnd pipeline bij de taille en op de armen. De gave strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!” aldus Tessa Deurloo, oprichter van Motormeiden.

De Motormeiden motorjas is voorzien van allemaal handige (motor)snufjes, zo zitten er ritsen op de heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft de ANNA veel zakken die je op het eerste oog niet ziet, maar heel handig zijn. Uiteraard is de jas voorzien van de nodige protectie op schouders en ellebogen (rugprotector optioneel), voorts is ook de binnenvoering uitneembaar.

Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. “Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en in een perfecte vrouwelijke motorjas kunnen gieten. Dat is volgens ons goed gelukt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering.”

De limited edition motorjas is verkrijgbaar in maat 36-56 en kost € 279,99/299,99. Bestellen kan enkel in pre-order (tot 30 september 2021) via deze link.
Wil je graag van tevoren passen om zeker te zijn van je maat, dan kan dat: de jas is gebaseerd op de Rusty Stitches Joyce die je in de winkel vindt.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor