Motormeiden & Rusty Stitches presenteren…

… de perfecte motorjas voor dames! Begin dit jaar lanceerde motorkledingmerk Rusty Stitches samen met het platform Motormeiden een ontwerpwedstrijd. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en België werkten mee aan wat na een uitgebreide testfase de ANNA zou worden, een motorjas voor dames die vernoemd is naar de winnares van de ontwerpwedstrijd.

“Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas past, dus is hij beschikbaar van maat 36-56. Het ontwerp is buitengewoon uniek en zie je nergens anders. De vrouwelijkheid is terug te zien in de prachtige gestroomlijnd pipeline bij de taille en op de armen. De gave strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!” aldus Tessa Deurloo, oprichter van Motormeiden.

De Motormeiden motorjas is voorzien van allemaal handige (motor)snufjes, zo zitten er ritsen op de heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft de ANNA veel zakken die je op het eerste oog niet ziet, maar heel handig zijn. Uiteraard is de jas voorzien van de nodige protectie op schouders en ellebogen (rugprotector optioneel), voorts is ook de binnenvoering uitneembaar.

Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. “Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en in een perfecte vrouwelijke motorjas kunnen gieten. Dat is volgens ons goed gelukt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering.”

De limited edition motorjas is verkrijgbaar in maat 36-56 en kost € 279,99/299,99. Bestellen kan enkel in pre-order (tot 30 september 2021) via deze link.
Wil je graag van tevoren passen om zeker te zijn van je maat, dan kan dat: de jas is gebaseerd op de Rusty Stitches Joyce die je in de winkel vindt.

Deel

Gerelateerde artikels

MV Agusta Superveloce Arsham

MV Agusta Superveloce Arsham

Het lijkt wel alsof iemand bij MV in al z’n enthousiasme de Superveloce heeft verward met uit de kluiten gewassen Sinterklaaschocolade, een andere verklaring hebben

KicXstart december 2023

Knallend het nieuwe jaar in!

Knallend het nieuwe jaar in? Dan mag je natuurlijk de KicXstart Eindejaarspecial 2023 niet missen! Inmiddels een traditie, dit extra dikke decembernummer waarbij we op

KicXstart abonnement

Goede voornemens!

Goede voornemens? Je hoeft er eigenlijk maar één te onthouden: een abonnement op KicXstart! Niets meer missen van het laatste motornieuws, de mooiste reportages, de