Motormeiden & Rusty Stitches presenteren…

… de perfecte motorjas voor dames! Begin dit jaar lanceerde motorkledingmerk Rusty Stitches samen met het platform Motormeiden een ontwerpwedstrijd. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en België werkten mee aan wat na een uitgebreide testfase de ANNA zou worden, een motorjas voor dames die vernoemd is naar de winnares van de ontwerpwedstrijd.

“Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas past, dus is hij beschikbaar van maat 36-56. Het ontwerp is buitengewoon uniek en zie je nergens anders. De vrouwelijkheid is terug te zien in de prachtige gestroomlijnd pipeline bij de taille en op de armen. De gave strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!” aldus Tessa Deurloo, oprichter van Motormeiden.

De Motormeiden motorjas is voorzien van allemaal handige (motor)snufjes, zo zitten er ritsen op de heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft de ANNA veel zakken die je op het eerste oog niet ziet, maar heel handig zijn. Uiteraard is de jas voorzien van de nodige protectie op schouders en ellebogen (rugprotector optioneel), voorts is ook de binnenvoering uitneembaar.

Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. “Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en in een perfecte vrouwelijke motorjas kunnen gieten. Dat is volgens ons goed gelukt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering.”

De limited edition motorjas is verkrijgbaar in maat 36-56 en kost € 279,99/299,99. Bestellen kan enkel in pre-order (tot 30 september 2021) via deze link.
Wil je graag van tevoren passen om zeker te zijn van je maat, dan kan dat: de jas is gebaseerd op de Rusty Stitches Joyce die je in de winkel vindt.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De KicXstart Koopgids 2023 is er!

De jaarlijkse KicXstart Koopgids is een unieke bundeling van alle motoren die in Nederland verkrijgbaar zijn: het meest complete modeloverzicht dat je kunt vinden, met

Honda ATC250R

Uit de oude doos: Honda ATC250R

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de