Wedstrijd: ontwerp jij de perfecte motorjas voor vrouwen?

Het platform Motormeiden en motorkledingmerk Rusty Stitches zetten een unieke ontwerpwedstrijd op voor de perfecte vrouwelijke motorjas. Eindelijk een motorjas die je helemaal zelf kan samenstellen, van de rits tot de kleur – alles kan! De winnaar van de ontwerpwedstrijd zal de jas ook daadwerkelijk winnen. Dus pak potloden en pennen maar uit de kast en stuur jouw motorjas in. Het blanco motorjasje is te downloaden op de website van Motormeiden. 

 class=

Motormeiden en Rusty Stitches willen alle vrouwen die motorrijden inspraak geven bij de creatie van de perfecte motorjas! “We horen nog zo vaak dat het beter en anders kan. Met deze wedstrijd kan iedereen aangeven wat er belangrijk is, en kunnen we het hele maakproces aansturen en beïnvloeden. Iedereen heeft inspraak en invloed, dat koppelen we dan via social media terug”, aldus Tessa Deurloo, oprichtster van Motormeiden.

 class=

Rusty Stitches 
Rusty Stitches staat o.a. bekend om z’n qua styling gewaagde, maar uiteraard veilige motorjasjes. Al jaren hebben zij de bestverkochte vrouwelijke motorjas van Nederland op stock. ‘Het basisontwerp voor deze wedstrijd wordt grotendeels gebaseerd op het model Joyce. Dat is ook het enige dat vast staat – werkelijk alles is voor deze wedstrijd aan te passen; lengte, taille, accessoires, kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

 class=

Meedoen met de wedstrijd kan tot en met 29 maart 2021. Uit alle inzendingen worden vijf potentiële jasjes gekozen waarop gestemd kan worden. Op de website kun je een blanco jas downloaden, ook worden er leuke tips gedeeld!

Klik hier om mee te doen

 class=Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.