Wedstrijd: ontwerp jij de perfecte motorjas voor vrouwen?

Het platform Motormeiden en motorkledingmerk Rusty Stitches zetten een unieke ontwerpwedstrijd op voor de perfecte vrouwelijke motorjas. Eindelijk een motorjas die je helemaal zelf kan samenstellen, van de rits tot de kleur – alles kan! De winnaar van de ontwerpwedstrijd zal de jas ook daadwerkelijk winnen. Dus pak potloden en pennen maar uit de kast en stuur jouw motorjas in. Het blanco motorjasje is te downloaden op de website van Motormeiden. 

 class=

Motormeiden en Rusty Stitches willen alle vrouwen die motorrijden inspraak geven bij de creatie van de perfecte motorjas! “We horen nog zo vaak dat het beter en anders kan. Met deze wedstrijd kan iedereen aangeven wat er belangrijk is, en kunnen we het hele maakproces aansturen en beïnvloeden. Iedereen heeft inspraak en invloed, dat koppelen we dan via social media terug”, aldus Tessa Deurloo, oprichtster van Motormeiden.

 class=

Rusty Stitches 
Rusty Stitches staat o.a. bekend om z’n qua styling gewaagde, maar uiteraard veilige motorjasjes. Al jaren hebben zij de bestverkochte vrouwelijke motorjas van Nederland op stock. ‘Het basisontwerp voor deze wedstrijd wordt grotendeels gebaseerd op het model Joyce. Dat is ook het enige dat vast staat – werkelijk alles is voor deze wedstrijd aan te passen; lengte, taille, accessoires, kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

 class=

Meedoen met de wedstrijd kan tot en met 29 maart 2021. Uit alle inzendingen worden vijf potentiële jasjes gekozen waarop gestemd kan worden. Op de website kun je een blanco jas downloaden, ook worden er leuke tips gedeeld!

Klik hier om mee te doen

 class=Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.