MOTORbeurs Utrecht 2024: programma bekend

MOTORbeurs Utrecht

Vanaf 22 tot en met 25 februari zijn de poorten van de Jaarbeurs weer geopend voor MOTORbeurs Utrecht, traditioneel hét startpunt van het nieuwe motorseizoen. Je vindt er uiteraard hallen vol met nieuwe en gebruikte motoren, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, reisorganisaties én – als je het vizier op scherp hebt – altijd wel een goede aanbieding. Uiteraard is KicXstart ook present, in Hal 8 (A016) om precies te zijn!

Dat vrijwel alle merken weer aanwezig zijn, is reeds bekend. Dit jaar vertegenwoordigen de importeurs in hal 7 maar liefst 27 motormerken. Maar er is uiteraard veel meer te vertellen want het complete programma is bekend. En dat is een hoop dit jaar!

Competities Zowel buiten als binnen met een ruig potje Motoball en de GS Indoor Trophy.
Zelf doen? Kan ook! Op maar liefst 4 plekken op de beurs stap je zelf op. Of je nou geheel onbekend bent met motorrijden of een doorgewinterde alleskunner bent, er is voor ieder wat wils.
Kids mee? Laat ze hun eerste meters maken op de succesvolle Mini Trial, dit jaar terug van weggeweest, of buiten op de quadbaan. Gewoon lekker springen op het motorspringkussen? Tuurlijk, mag ook!

MOTORbeurs Utrecht


Theater Laat je kennis bijspijkeren over de laatste trends of doe inspiratie op voor je volgende reis.
Custombouw Kijk échte custombouwers lekker op de vingers bij Men@Work.
Cafés Strijk neer in een van de gezellige cafés.
Live muziek en DJ’s Zowel in de Fire Arena als in het Route 66 Café, powered by Simone FM.

Dan de dingen waar je vooral niet aan mee mag doen:
Stuntshows Zowel buiten als binnen, dus aan adrenaline geen gebrek.
Fire Arena Een zes meter hoge constructie waar trialrijders overheen schieten tussen de vlammen.
Wall of Death Voor velen een klassieker, voor anderen een verrassing.

MOTORbeurs Utrecht


Kijk voor meer informatie, praktische zaken en het gedetailleerde programma op www.motorbeursutrecht.nl

KICXSTART OP DE BEURS
Uiteraard is ook KicXstart aanwezig op MOTORbeurs Utrecht, kom naar Hal 8, stand A016 om onder het genot van een koffie/colaatje/bier (doorstrepen wat niet van toepassing is) even bij te kletsen met Van der Wal, Overzee of Ranic. Ben je nog geen abonnee? Maak dan gebruik van de beursactie, sluit een abonnement af en neem gratis de unieke Beta Multitool t.w.v. € 37 euro mee naar huis!

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan