Alle motormerken aanwezig op MOTORbeurs Utrecht 2024      

Motorbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 in Koninklijke Jaarbeurs. En dat belooft weer een ouderwets full house te zijn!

Malou Peters, beursmanager MOTORbeurs Utrecht: “Wij zijn enorm positief over het feit dat alle motormerken weer aanwezig zijn tijdens de komende editie.” Dat betekent dat onder andere Aprilia, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Kymco, Mash, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, NIU, Piaggo, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha aanwezig zijn met hun nieuwste modellen.

Tom Crooijmans, voorzitter van de RAI Vereniging sectie Motorfietsen: “We zien dat de motorfiets een steeds belangrijkere rol gaat spelen in mobiliteitsvraagstukken als een deel van de oplossing. We weten dat de files de komende jaren verder zullen toenemen en dat steden steeds drukker worden. Er komt meer behoefte aan compacte en toegankelijke mobiliteit. Maar bovenal is motorrijden natuurlijk ook gewoon fantastisch om te doen en daarom willen wij als gehele branche laten zien wat we te bieden hebben.”

De organisatie van MOTORbeurs Utrecht 2024 zet alle motormerken centraal. “Naast activiteiten waar bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, is er ook per merk een presentatie met hun hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen”, licht Malou Peters toe. Naast de aanwezige motormerken meldt de organisatie dat inmiddels 120 exposanten zijn bevestigd.

Uiteraard is ook KicXstart van de partij in de Jaarbeurs, dus kom zeker even gezellig buurten op onze stand!

MOTORbeurs Utrecht 2024 vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 in Jaarbeurs. Informatie over entreetickets, over het programma en activiteiten vind je op de website

Deel

Gerelateerde artikels