Moto Reflex wordt MKC Moto

De recent samengestelde motorkledingketen MKC Moto heeft ons zopas laten weten dat ze Moto Reflex uit Kortrijk heeft overgenomen. Die winkel van ruim 2.000m2 op de Pottelberg-site staat sinds jaar en dag bekend om zijn unieke aanbod en uitstekende service. De bekende gezichten van het team blijven aan boord, om de klanten vanuit hun ervaring te adviseren bij het vinden van hun motoroutfit.

“Onze nieuwe winkel in Kortrijk is een strategische locatie om het West-Vlaamse en Noord-Franse cliënteel dichter bij huis te bedienen. Vanaf dit voorjaar zullen de activiteiten van Moto Reflex verder gaan onder de naam MKC Moto. Maar voor het zover is, dient er eerst plaats gemaakt voor de nieuwe collecties. Daarom houdt Moto Reflex deze maand een extra scherp geprijsde soldenperiode alvorens te starten met de nieuwe formule. Met een winkel in Brugge (sinds eind 2020) en nu eentje Kortrijk, is de West-Vlaamse markt perfect gedekt”, Aldus Lewis Rigaux van MKC Moto.

Door een fusie tussen onder andere Joma Moto en het Nederlandse Motorkledingcenter bestaat de groep inmiddels uit veertien vestigingen. Die vind je overigens niet enkel in België, maar ook in Nederland, Oostenrijk en binnenkort ook in Frankrijk. 

 class=
Binnenkort onder andere vlag, maar mét de gekende gezichten aan boord

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor