Joma Moto, Motorkledingcenter en BikeExpert worden samen MKC Moto

Sinds de samenwerking tussen Joma Moto en het Nederlandse Motorkledingcenter is er op de achtergrond veel werk verricht om beide bedrijven samen te brengen. Er zijn diverse winkels geopend en overnames gedaan in de Benelux. Eind 2019 nam Joma Moto ook al het Oostenrijkse BikeExpert over. Inmiddels bestaat de groep uit dertien motorkledingwinkels met diverse identiteiten. Doormiddel van een overkoepelende naamswijziging wordt daar nu overzicht in gebracht. Vanaf vandaag gaat de retailer zowel online als in de winkels verder als MKC Moto.

 class=


Lewis Rigaux (Joma Moto en BikeExpert) voegt toe: “ Zowel in België als in Oostenrijk moesten we onze winkels dit jaar meerdere weken sluiten door de maatregelen rondom Covid-19. Ondanks dit bewogen jaar zijn we erin geslaagd om als groep met ruim 50% te groeien. Tijdens de verschillende lockdown’s werd er achter gesloten deuren hard doorgewerkt aan de uitbouw van de groep. Zo openen we in het voorjaar van 2021 onze eerste winkel in Frankrijk. Met diverse openingen en overnames in het verschiet is dit het juiste moment om de namen samen te brengen onder één label.”
In de aankomende overgangsperiode zullen alle winkels worden omgezet naar de nieuwe identiteit en alle websites worden doorgelinkt naar www.mkcmoto.com. Op dit nieuwe domein zal een totaal overzicht van alle winkels en activiteiten te vinden zijn.

 class=


“Onder de naam MKC Moto zullen de internationale activiteiten verder worden uitgerold. Op deze manier bundelen we onze krachten en vergroten we onze autoriteit binnen de motorbranche als dé specialist in motorkleding. We voegen jarenlange ambitie en kennis samen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.” Aldus Mark Bos (Motorkledingcenter).

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.