Indian Motorcycle Road Show – Proefrijden op 6 locaties in België.

Kom van maart t/m juni 2021 proefrijden op uw favoriete model tijdens de Indian Motorcycle road show bij 6 dealers in België. Tijdens de road show kunt u (samen met uw vrienden) bijna alle Indian modellen vrijblijvend proefrijden. Er vertrekken een paar groepen per dag met een voorrijder. Samen maken jullie een mooie rit in de omgeving van de dealer.
Meld u aan en beleef het ultieme Indian gevoel.

 class=

Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Deelnemers kunnen zich kosteloos registeren op de website van Indian Motorcycle Benelux. Iedereen is welkom, ook als u niet van plan bent om daarna een nieuwe motor aan te schaffen.

Inschrijven voor de Indian Motorcycle road show >>

 class=

Road show kalender

MAART

18-21 maart   Motorshop Limburg (Peer)

25-28 maart   Bikes and More (Sint-Martens-Latem)

APRIL

15-18 april   Moto’s Maes (Menen)

22-25 april   Antwerp Motor Store (Ranst)    

 class=

MEI

27-30 mei   Motokaiser (Limerlé)

JUNI

17-20 juni Motostore Liège (Luik)

 class=

Meedoen met de Indian Motorcycle road show >> 

Bikes and More

Wilt u deelnemen aan de road show van Bikes and More? Vergist u zich dan niet in de locatie. Begin dit jaar kondigde Indian Motorcycle Benelux aan dat Bikes and More in Temse zijn deuren heeft gesloten als gevolg van het welverdiende pensioen van de eigenaar. Onder dezelfde naam werd onlangs een nieuwe dealer geopend in Sint-Martens-Latem, gelegen nabij Gent. Eerder dit jaar werd ook Antwerp Motor Store geopend als officiële Indian Motorcycle dealer. 

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan