Indian lanceert Scout Bobber Sixty 2020

De 999 cc metende Scout Bobber Sixty moet een laagdrempelige optie zijn om met een Indian te rijden. De sobere uitrusting van Bobber drukt de prijs. Maar het is mogelijk om de Scout Bobber Sixty volledig naar je smaak aan te passen.

De Bobber heeft dezelfde motor als de Scout Sixty, goed voor 78 pk. De Indian Scout Sixty Bobber ziet er vrij basic uit en weegt 10 kilo minder dan de Indian Scout Sixty. De Amerikanen verklaren dat ze de drempel om een Indian te kopen sterk verlagen met dit model.

 class=
Zwart, zwarter, zwartst

De tank, motor, zadel en 5-spaaks wielen zijn allen zwart, waardoor de motorfiets een sobere look krijgt. Indian Motorcycles biedt wel een catalogus aan met 140 onderdelen waarmee je zelf de kans hebt om de Scout Bobber Sixty naar eigen wens aan te passen. De Indian Scout Sixty Bobber is verkrijgbaar in Thunder Black en Thunder Black Smoke.

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.