Dit zijn in 2021 de Bikers’Days op Spa-Franco: inschrijven maar!

Ook DG Sport stuurde ons onlangs zijn agenda door voor 2021 – en dat ziet er beslist niet verkeerd uit. De organisator achter de Bikers’Days trekt in het nieuwe jaar immers niet minder dan tien dagen richting het circuit van Spa-Francorchamps. Ideaal voor een dagje of weekend Belgische Ardennen naar ons hart.

 class=

Het seizoen wordt op gang getrapt met een Warm-Up Day op maandag 26 april – boeken kan nog tot 1 februari aan een voordeeltarief van 220 euro, nadien wordt dat 270 euro. Vervolgens staan ook dinsdag 25 en woensdag 26 mei met rood in onze agenda gemarkeerd voor een tweedaagse Spa. Een dubbeldate die ook in juni herhaald wordt – op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni trekt DG Sports opnieuw naar de buurt van Stavelot – en ook in juli staan twee data op het programma: donderdag 1 en maandag 5 juli, waarbij die laatste een Dunlop Day is, met alle voordelen van dien. Een dikke maand later, op 13 en 14 augustus kan opnieuw op Spa gereden worden in aanloop naar de 6 Heures Moto. Afsluiten doen de Bikers’Days op donderdag 23 september met een dag voor de piloten die zich willen voorbereiden op FrancoSpeed, een mix van auto- en motoraces, één van de nieuwe evenementen van DG Sport in 2021.

Inschrijven? Klik dan zeker door naar de website: www.bikersdays.com

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.

Suzuki GSX-S950

Suzuki deelt nieuwe kleurtjes uit

Yep, het is weer die tijd van het jaar: in afwachting van het echte modelnieuws komen de fabrikanten alvast met de nieuwe kleurstellingen voor modeljaar