Dealer Demo Weekend: testrijden met Zero Motorcycles

Zero Motorcycles organiseert komend weekend, 11 en 12 juni, een demoweekend om Belgische en  Nederlandse motorrijders de kans te geven om één of meerder modellen uit het gamma te testen.

Tijdens het Dealer Demo Weekend Benelux stellen alle erkende dealers van het Amerikaanse merk hun 2022-demomodellen ter beschikking … zowel voor potentiële klanten als voor nieuwsgierige motorrijders die graag eens willen weten wat elektrisch motorrijden nu precies inhoudt.


Zijn onder andere beschikbaar tijdens het Dealer Demo Weekend: de Zero SR/S, de vernieuwde Zero SR en de lichtgewicht supermoto Zero FXE. Die laatste bestaat ook in een versie gelimiteerd tot 11 kW – net als de Zero S en Zero DS. Zo kunnen ook motorrijders met het A1-rijbewijs of rijders met enkel een B-rijbewijs elektrisch motorrijden ervaren.

De beschikbare modellen verschillen van dealer tot dealer. Neem dus van tevoren even contact op met de plaatselijke dealer. Je kunt alle Zero-dealers hier vinden via de dealer locator.


Erik Huisinga, Benelux Country Manager van Zero Motorcycles: “Elektrische motorfietsen moet je ervaren. Mensen zullen geen elektrische motorfiets kopen voordat ze er eentje in actie hebben gezien of zelf hebben gereden. En dus is het belangrijk om iedereen de kans te geven om een voorproefje te krijgen. Deze evenementen zijn dus bedoeld om zoveel mogelijk rijders kennis te laten maken met elektrische motorfietsen.”

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan