Asser TT: signeersessie bij MKC Assen!

MKC Assen Signeersessie Ana Carrasco

Van 23 t/m 25 juni is het weer zover: dé hoogmis van de mondiale wegracerij, de TT van Assen, de 92e alweer. Zoals steeds zal er zowel op als rond het circuit meer dan genoeg spektakel te vinden zijn, en daar doet MKC Assen dit jaar nog een flinke schep bovenop!

Op vrijdag 23 juni kan je in MKC Assen (op een tiental minuutjes van het circuit) vanaf 17 uur namelijk terecht voor een heuse signeersessie met een aantal Moto2- en Moto3-coureurs. Zo kun je er aanschuiven voor Moto3 Boe Motorsport-rijders Ana Carrasco en David Muñoz, en voor Moto2-coureurs Lukas Tulovic (Liqui Moly) en Alex Escrig (Forward).

In de winkel maak je zomaar kans op op een LS2 FF805 Thunder helm; doe je tijdens de signeersessie een aankoop dan krijg je er een leuk presentje bovenop in de vorm van de alom geprezen KicXstart Rossi Special (want degene die je al had heb je natuurlijk al he-le-maal stuk gelezen). Meer dan genoeg redenen om eens langs te lopen, denken wij zo!

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan