NIEUW! 2dehandsmotoren.com

Verandering van spijs doet eten: het beste (en enige) advies van moeder dat we hebben onthouden. En elke motorrijder zal het beamen: weinig dingen die zoveel deugd doen als het motorseizoen kunnen aanvangen met een volledig andere, recentere – of in sommige gevallen zelfs oudere – machine of outfit. Dus:

Past die duffe textielcombi niet bij de leeftijd van je nieuwe lief? Ben je je A2-motor ontgroeid en klaar voor het serieuzere werk? Dwingt een pijnlijke onderrug je om je superbike in te wisselen voor een comfortabeler hoogpoter? Of ben je de kleur van je cruiser hartsgrondig gaan haten omdat je ex ‘m per se in die special paint wou?

Wat de reden voor een wissel ook is, weet dat je vanaf nu op 2dehandsmotoren.com terechtkunt voor de verkoop van je oude motor, en/of de aanschaf van je toekomstige bochtencompagnon.

Zin om eens te proberen? Registreer je dan snel op de website en krijg meteen één coin cadeau. Daarmee kun je je huidige motor (of accessoires) alvast drie maanden lang helemaal gratis aanbieden aan een volledig motorminded publiek. Recht in de doelgroep, da’s een garantie op de aandacht die jouw motor of outfit verdient. Wissel je vaker van motor dan van onderbroek? Dan kun je eenvoudig coins bijkopen om meerdere advertenties te plaatsen. Ben je motorhandelaar en heb je logischerwijs dan ook een behoorlijke collectie motoren staan? Dan krijg je van ons een welkomstpakket van maar liefst 100 gratis coins bij registratie. Waar wacht je nog op?

 

Deel

Gerelateerde artikels

daytona

Hoe doen ze het: daytona

In de reeks ‘Hoe maakt u het?’ trekken we telkens naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt wordt.