Yamaha organiseert opnieuw Digital Ride Out

Na een succesvolle editie in 2021, met meer dan 1.500 deelnemers, organiseert Yamaha ook dit jaar de Digital Ride Out, een motorzoektocht/puzzelrit met als hoofdprijs een MT-07.

Nu hebben motorrijders doorgaans geen extra zetje nodig om in het zadel te kruipen, maar Yamaha geeft er toch eentje: met de Digital Ride Out wil het merk motorrijders aanmoedigen om te gaan rijden.

De motorzoektocht/puzzelrit bevat een flink aantal routes doorheen de Benelux, de Digital Ride Out is uiteraard ook open voor niet-Yamaha-rijders. De winnaar kaapt een Yamaha MT-07 weg, de runner-up mag in de garage plaats maken voor een Yamaha XSR125, maar er zijn nog tal van andere prijzen te winnen zoals merchandise-pakketten, een motorjas en TomTom navigatiesystemen.

Elke rit begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer, tijdens de routes worden er allerlei vragen gesteld en kun je opdrachten uitvoeren, alle scores worden bijgehouden in een real-time klassement. De competitie loopt vanaf nu tot en met 12 augustus 2022.

De Digital Ride Out by Yamaha is gratis te downloaden voor iOS en Android. Iedere rijder is welkom, met of zonder Yamaha. Meer informatie vind je op de Yamaha website.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kort getest: Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De wereld verandert en de motoren veranderen langzaam maar zeker mee. Kawasaki zet flink in op alternatieve manieren van voortstuwing, getuige ook de presentatie van

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt