WIN TICKETS VOOR DE 24H SPA EWC

Op 2, 3, 4 en 5 juni zakt het FIM Endurance World Chamionship-circus af naar het legendarische circuit van Spa-Francorchamps, dat zoals bekend een fikse opknapbeurt heeft gekregen.

De 24H van Spa start op zaterdagmiddag 4 juni met een Le Mans-start – op zich al een spektakel – om 14u en eindigt, welja, 24 uur later. Wie voor de full experience wil gaan, neemt dus uiteraard een tentje mee, want een nachtrace móet elke rechtgeaarde racefan een keertje van dichtbij meegemaakt hebben. Het volledige programma van de 24H van Spa vind je op de website.

Wij mogen via deze weg nog 50 tickets weggeven voor donderdag & vrijdag, en voor zondag. In de aanbieding:

• 35 pasjes voor donderdag en vrijdag (t.w.v. € 40,-)
• 15 pasjes voor zondag (t.w.v. € 40,-)

Hoe je daarvoor in aanmerking komt? Heel simpel: stuur een mailtje naar info@motorrijder.be met het antwoord op de volgende vraag:

Welke Belg won vorig jaar de 24H van Le Mans en zal dit jaar ook op de 24H van Spa aantreden?

Gebruik als titel van je mail ‘24H wedstrijd’ en vermeld de tickets van jouw voorkeur. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner