Vernieuwde Kawasaki Ninja 650

Met het oog op de Euro5-normen heeft Kawasaki z’n Ninja 650 onder handen genomen voor 2020. De allround sport-toerder krijgt door de aanpassingen aan het blok niet alleen schonere emissies, maar ook een hoger koppel in het midden gebied. De Ninja 650 is ook opnieuw leverbaar in 35 kW (A2 rijbewijs). De nieuwe styling  leunt sterk aan bij de ZX-6R die vorig jaar werd gelanceerd, daarbij krijgt de Ninja LED-koplampen en een 10,9 cm TFT display met onder andere Bluetooth smartphone connectiviteit, versnellingsindicator, schakellamp, brandstofmeter en ECO indicator. Netjes.

Een van de drie nieuwe kleurenopties voor 2020 is het zogeheten Lime Green / Ebony  is gebaseerd op de WorldSBK motor van vijfvoudig wereldkampioen Jonathan Rea. De twee andere nieuwe kleurstellingen zijn: Metallic Spark Black en Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black.

De nieuwe 2020 Kawasaki Ninja 650 komt ergens begin volgend jaar naar de groene showrooms. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat