Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Vaderdag kleurplaat

Op Vaderdag ben je natuurlijk extra lief voor je vader, en daar helpen wij je graag een handje bij. We hebben namelijk drie coole kleurplaten van Woefie Art die je kan afdrukken en inkleuren – het is weer eens wat anders dan met papier-maché een sleutelboshouder in elkaar zitten knutselen. Om jullie extra te motiveren gooien we er ook nog een prijs tegenaan, want we hebben drie maal een TT Isle of Man Ride On The Edge 3 PS5 game* weg te geven!

Daar hoef je niet eens veel voor te doen: neem een foto van jouw ingekleurde plaat en stuur ‘m naar info@kicxstart.nl met als onderwerp ‘Vaderdag’. De redactie kiest de leukste drie inzendingen eruit. Vergeet dus niet om je naam en adres te noteren in het mailtje, zodat we de winnaars hun prijs kunnen toesturen. Jongelui, slijp jullie kleurpotloden!

Download de kleurplaten hier

Vaderdag

*KicXstart kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hoogoplopende familieruzies over wie er eerst op de PS5 mag, jij of papa

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.