VACATURE: 2 MOTORVERKOPERS BIJ MOTO’S TOM SERNEELS

Droom je stiekem van een job in de motorsector? Dan is deze vacature bij Moto’s Tom Serneels misschien wel wat voor jou. Daar zijn ze namelijk op zoek naar twee motorverkopers!

VACATURE

Wegens opening nieuwe vestiging in Limburg zijn we op zoek naar 2 motorverkopers! Zowel voor onze vestiging in Westerlo als onze nieuwe vestiging in Limburg zijn we op zoek naar een verkoper motorfietsen om het team te versterken.

Functieomschrijving
Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant in de zoektocht naar een nieuwe motorfiets. Zowel het verkopen van nieuwe motorfietsen van verschillende merken als het verkopen van tweedehandsmotoren behoort tot jouw takenpakket. Ook het adviseren van het zeer uitgebreide gamma van opties en accessoires vind je leuk en uitdagend. Zodra de klant heeft beslist, help je hem ook verder met het aanbieden van financiële oplossingen zoals klassieke financiering, flexifin, leasing…

Na het plaatsten van de bestelling volg je het order verder op en geef je het nodige door aan de naverkoopdienst zodat de motor afgewerkt kan worden volgens de wensen van de klant. Ook de aflevering aan de klant volg je op.

Opvolgen van leads, proactief leads benaderen en gerichte marketing voeren vind je een uitdaging. Het behalen van targets en evalueren van statistieken van de merken die we verdelen schrikt je niet af.

Profiel
• Je bent sociaal en communicatief sterk. Je hebt de feeling om met alle lagen van de bevolking om te gaan. Je beheerst de kunst van het ‘aanvoelen’ van de klant en bent ook in staat om een verkoop gericht af te sluiten op een positieve aangename manier zodat dit de start is van een lange klantenrelatie.

• Je kan vlot overweg met computer en de nodige software programma’s.

• 1 op 10 klanten is Franstalig dus je kan je behelpen in het Frans of hebt de wil om je hierin bij te scholen.

• Diploma FSMA voor het aanbieden van financieringen is een pluspunt. Indien je hierover niet beschikt, ben je bereid deze opleiding te volgen.

• Vanzelfsprekend ben je een motorliefhebber in hart en nieren en beschik je over een motorrijbewijs.

Interesse? Graag uw cv doormailen naar tom@tomserneels.be

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan