Ultiem Toer Event 2022: de inschrijvingen zijn open!

Update 10/02: zoals elk jaar ging het loeihard met de inschrijvingen, het UTE 2022 is helemaal uitverkocht!

Tradities zijn er om in ere te houden, dus ook in 2022 doen we met Motorrijder Magazine weer van Ultiem Toer Event! Van 16 tot 18 september trekken we met z’n allen richting Luxemburg.

Voor wie het concept nog niet kent: je arriveert vrijdagavond bij het hotel, waar wij geheel tot jullie beschikking staan. Bandenspanning wordt gecheckt, kettingen en kelen gesmeerd met respectievelijk vet en Hefeweizen, gps’en van route en peut voorzien en pijnlijke leden gemasseerd – binnen de mate van het fatsoen, uiteraard. We gaan ook dit jaar weer uit van tweepersoonskamers, dus als je in groep komt vecht je vooraf zelf uit wie bij de nachtelijke brulaap slaapt.

Na een stevig ontbijt vatten we op zaterdag de rondrit aan in verschillende groepen. Er staan voorrijders paraat die de groepen met aangepaste snelheid zullen begeleiden, van ‘beginnerstempo’ over ‘rustig toeristisch’ naar ‘sportief toeren’ tot ‘welk landschap’? Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om apart of met een eigen groepje te rijden. Op zondag leidt de rit ons alvast een stuk huiswaarts, waarna in de namiddag onze wegen scheiden.

Ook weer op het programma staat ‘De Slimste Motorrijder Ter Wereld’-quiz en eventuele andere ongein. Uiteraard tekent ook onze professionele depannagevoertuigbestuurder opnieuw present, mocht het even misgaan.

Zoals elk jaar blijft de groep beperkt tot 30 personen, dus schrijf snel in als je verzekerd wil zijn van een plaatsje! Inschrijven kan hier.

Praktisch
Wanneer: 16, 17 en 18 september
Prijs: € 220,- per persoon*
Waar: Luxemburg

*gedeelde tweepersoonskamer – wil je graag een single kamer, dan betaal je een supplement

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor