Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Vorig jaar was er al de Tiger 900 Bond Edition, nu komt Triumph naar aanleiding van de zestigste verjaardag van James Bond met een Speed Triple 1200 RR Bond Edition, wereldwijd gelimiteerd op 60 stuks.

Zoals bekend wordt er in de laatste Bondfilm (‘No Time to Die’) voor verschillende actiescènes gebruikgemaakt van de Tiger 900 en Scrambler 1200. Het is intussen 60 jaar geleden dat James Bond voor het eerst tot leven kwam op het witte doek, Sean Connery kroop in ‘Dr. No’ voor het eerst in de huid van 007. Om dat te vieren lanceert Triumph de Speed Triple 1200 RR Bond Edition.


De genummerde Speed Triple 1200 RR Bond Edition ordt geleverd met 007-motorhoes en een certificaat van echtheid, met de hand ondertekend door Triumph-CEO Nick Bloor. Alle exemplaren die bestemd waren voor de Benelux hebben intussen een gelukkige eigenaar gevonden, maar voor de volledigheid geven we nog even mee dat ‘ie in België 25.295 euro moest kosten, in Nederland 27.495 euro.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kort getest: Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De wereld verandert en de motoren veranderen langzaam maar zeker mee. Kawasaki zet flink in op alternatieve manieren van voortstuwing, getuige ook de presentatie van

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt