Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Vorig jaar was er al de Tiger 900 Bond Edition, nu komt Triumph naar aanleiding van de zestigste verjaardag van James Bond met een Speed Triple 1200 RR Bond Edition, wereldwijd gelimiteerd op 60 stuks.

Zoals bekend wordt er in de laatste Bondfilm (‘No Time to Die’) voor verschillende actiescènes gebruikgemaakt van de Tiger 900 en Scrambler 1200. Het is intussen 60 jaar geleden dat James Bond voor het eerst tot leven kwam op het witte doek, Sean Connery kroop in ‘Dr. No’ voor het eerst in de huid van 007. Om dat te vieren lanceert Triumph de Speed Triple 1200 RR Bond Edition.


De genummerde Speed Triple 1200 RR Bond Edition ordt geleverd met 007-motorhoes en een certificaat van echtheid, met de hand ondertekend door Triumph-CEO Nick Bloor. Alle exemplaren die bestemd waren voor de Benelux hebben intussen een gelukkige eigenaar gevonden, maar voor de volledigheid geven we nog even mee dat ‘ie in België 25.295 euro moest kosten, in Nederland 27.495 euro.

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor