Triumph Tiger 900 Bond Edition

Naar aanleiding van de langverwachte première van ‘No Time to Die’ eind deze maand – de release werd zoals voor zoveel andere films keer op keer uitgesteld vanwege corona – komt Triumph met een exclusieve Tiger 900 Bond Edition, wereldwijd gelimiteerd op 250 stuks.

Zoals intussen wel bekend wordt er in de stuntscènes van de 25ste Bondfilm gebruikgemaakt van de Triumph Tiger 900 Rally Pro en de Scrambler 1200. Stuntcoördinator Lee Morrison is nogal te spreken over de Triumphs: “De Tiger 900 is zo vertrouwenwekkend, je kunt echt blijven pushen. Rechtopstaand driften in derde, wheelies, supermoto-style sliden: fluitje van een cent. Geweldig.”


Eh, ja, da’s natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar wie zich alsnog Bond wil wanen kan dat dus: elk van de Bond-Tigers is genummerd en wordt geleverd met een gesigneerd authenticiteitscertificaat. Naast 007-graphics is de Bond Edition voorzien van ‘blacked out’ details en Bond-animatie wanneer het display opgestart wordt. Het verwarmde zadel en duozadel – hé, James Bond is en blijft een pragmaticus, nietwaar – is voorzien van een Bond Edition-logo. Naast de standaard Bridgestone Battlax rubbers, komt de Bond Edition met een extra setje Michelin Anakee Wild offroad banden en een Arrow uitlaatdemper.

Wat dat moet kosten? 19.200 euro in België, 21.900 euro in Nederland.


‘No Time to Die’ komt in eind september in de zalen.

Deel

Gerelateerde artikels

Quadlock

Producttest: QUADLOCK

Zonder brood, water en smartphone is de mensheid gedoemd uit te sterven, het zij zo. Ook de accessoireshandel in telefonie beleeft gouden tijden, dus ook