Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

Triumph Bonneville T120 DGR

Al sinds 2014 is Triumph officiiële partner van de Distinguished Gentleman’s Ride (DGR). Het merk zet zich in voor meer naamsbekendheid, een groter aantal deelnemers en fondsenwerving voor het liefdadigheidsevent.

Dat doen de Britten onder meer door motoren uit het Triumph Modern Classic-assortiment te schenken als beloning voor ‘s werelds beste fondsenwervers. De voorbije jaren passeerden onder andere een Triumph Thruxton RS DGR Edition en een Triumph Bonneville T120 ‘1959 Legends’ met bijpassende Gibson Les Paul Standard gitaar de revue.

Triumph Bonneville T120 DGR

In 2023 gaat Triumph verder op dat elan met een Bonneville T120 Black DGR, wereldwijd gelimiteerd op 250 exemplaren. Elke motor is voorzien van zwart-wit metallic DGR-lakwerk met een aangepast logo op de tank en zijpanelen, goudkleurige (handgeschilderde) details en een bruin gestikt eendelig zadel. De Bonneville T120 Black DGR wordt wordt geleverd met een genummerd certificaat.

Triumph Bonneville T120 DGR

Nummer 001 zal geschonken worden aan de beste fondsenwerver van de 2023 DGR. Wie een van de resterende 249 exemplaren wil is eraan voor de moeite, de Limited Edition was vrijwel meteen volledig uitverkocht.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan