THE WORLD ADVENTURE WEEK: WIN EEN KTM 1290 SUPER ADVENTURE S!

Zeven dagen, zeven unieke uitdagingen en 1.000 km om te rijden. KTM roept alle Adventure-motorrijders wereldwijd op om deel te nemen aan THE WORLD ADVENTURE WEEK, die plaatsvindt van 5 tot 11 juli 2021.  

THE WORLD ADVENTURE WEEK wordt georganiseerd door KTM en RISER en is hét excuus om wat motorkilometers te maken, op wat voor motor je ook rijdt. Om mee te doen, hoef je alleen maar de RISER-app te downloaden, en de uitdaging van THE WORLD ADVENTURE WEEK aan te gaan door het registratieformulier in te vullen en je dagelijkse ritten vast te leggen.

De dagelijkse uitdagingen van THE WORLD ADVENTURE WEEK zijn:

• 5 juli             Maak een rit en deel deze met de hashtag #theworldadventureweek
• 6 juli             Rij op een hoogte van 890 m
• 7 juli             Check tijdens je rit in bij een KTM-dealer
• 8 juli             Maak een rit met totaal 1290 m hoogtestijging
• 9 juli             Leg van maandag tot en met vrijdag ten minste één rit per dag vast
• 10 juli           Rij exact 390 km, van begin tot einde
• 11 juli           Maak een groepsrit met ten minste twee rijmaten

Je krijgt voor succesvolle afronding van elke uitdaging 250 punten, plus 1.000 punten voor iedereen die minstens 1.000 km rijdt. Je hebt minimaal 2.000 punten nodig om mee te doen aan de verloting van een gloednieuwe KTM 1290 SUPER ADVENTURE S, dus je moet hiervoor ten minste vier van de zeven dagelijkse uitdagingen voltooien.

De voortgang van iedere deelnemer wordt gevolgd via een live klassement op theworldadventureweek.com en in de app. Alle rijders die in deze week ten minste 1.000 km rijden, krijgen een persoonlijke prijs van KTM.

Wij doen natuurlijk ook mee, met de KTM 390 Adventure langeduurtestmotor!
Heb jij er ook zoveel zin in? Check dan theworldadventureweek.com voor meer informatie!

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.