Suzuki GSX-S950 onmiddellijk verkrijgbaar

De GSX-S950 is meteen bij z’n introductie een groot succes gebleken. En da’s geen verrassing, want deze strak gestylede naked is een onklopbaar pakket. De 999cc vier-in-lijn blinkt uit in souplesse, terwijl het mooi uitgebalanceerde stuurkarakter altijd het nodige vertrouwen schenkt.  

De GSX-S950 is ook in 35kW beschikbaar en dus helemaal op maat van A2-rijbewijshouders, want deze ‘duizend’ blijft te allen tijde beheersbaar en vertrouwenwekkend, ook voor minder ervaren rijders. Wel ervaren en A-rijbewijshouder? Dan kies je gewoon voor de 70 kW-versie!

Kers op de taart: de GSX-S950 is meteen verkrijgbaar. Je hoeft dus niet maandenlang te wachten om je been over het zadel te zwaaien! De GSX-S950 is er vanaf 10.799 euro.
Meer info vind je op de Suzuki-website of bij de dealer!

Deel

Gerelateerde artikels

Bimota Tesi H2

Kort getest: Bimota Tesi H2

Door het verrassende samenwerkingsverband met grootmacht Kawasaki, zag het exclusieve Bimota zijn kans schoon een eigen archeologische vondst af te stoffen, de Tesi-naafbesturing uit de

GASGAS Espargaro Portimao test 2023

Wie is … GASGAS ?

What’s in a name: het gaat hard voor GASGAS sinds het merk in 2020 aankondigde de race-activiteiten uit te breiden naar het asfalt met een