Suzuki GSX-S950 onmiddellijk verkrijgbaar

De GSX-S950 is meteen bij z’n introductie een groot succes gebleken. En da’s geen verrassing, want deze strak gestylede naked is een onklopbaar pakket. De 999cc vier-in-lijn blinkt uit in souplesse, terwijl het mooi uitgebalanceerde stuurkarakter altijd het nodige vertrouwen schenkt.  

De GSX-S950 is ook in 35kW beschikbaar en dus helemaal op maat van A2-rijbewijshouders, want deze ‘duizend’ blijft te allen tijde beheersbaar en vertrouwenwekkend, ook voor minder ervaren rijders. Wel ervaren en A-rijbewijshouder? Dan kies je gewoon voor de 70 kW-versie!

Kers op de taart: de GSX-S950 is meteen verkrijgbaar. Je hoeft dus niet maandenlang te wachten om je been over het zadel te zwaaien! De GSX-S950 is er vanaf 10.799 euro.
Meer info vind je op de Suzuki-website of bij de dealer!

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd