Suzuki deelt nieuwe kleurtjes uit

Suzuki GSX-S950

Yep, het is weer die tijd van het jaar: in afwachting van het echte modelnieuws komen de fabrikanten alvast met de nieuwe kleurstellingen voor modeljaar 2024. Na Kawasaki trekt nu ook Suzuki de verfpotten open.

GSX-8S
Suzuki’s nieuwe middenklasse naked is amper een jaartje oud, maar krijgt al meteen nieuwe kleedjes aangemeten. Het kleurengamma van de GSX-8S wordt voor modeljaar 2024 uitgebreid met twee nieuwe kleuren: Glass Matt Mechanical Grey met een antraciet gekleurd frame en lichte velgen, en Metallic Mat Black met blauwe velgen en een blauw subframe gecombineerd met een matzwarte lak. Gelukkig blijft ook dat geweldige Pearl Cosmic Blue (stiekem nog steeds ons favoriete kleurtje) beschikbaar, net als Pearl Tech White en Black. De nieuwe kleuren staan nu al bij de dealer, de prijs blijft ongewijzigd.

Suzuki GSX-8S

GSX-S serie
Ook de volbloed viercilinderreeks wordt voor 2024 in de verf gedoopt. Zo krijgt de GSX-S950 drie nieuwe kleurtjes aangemeten: Metallic Sword Silver, Metallic Triton Blue (nu blauw met witte accenten) en Glass Sparkle Black – dat laatste was al leverbaar op de GSX-S1000 en nu dus ook op de GSX-950. Verder deelt de GSX-S1000 het kleurengamma met de GSX-S950, waarbij de goudkleurige KYB voorvork voor een extra contrast zorgt.

Suzuki GSX-S950

GSX-S1000GT
Suzuki’s sportieve toermotor GSX-S1000GT wordt voor 2024 in een opvallend nieuw kleurtje gestoken: Metallic Reflective Blue wordt vervangen door Candy Daring Red. Deze nieuwe kleur wordt gecombineerd met een brons gekleurd subframe en velgen. Glass Sparkle Black wordt nu standaard voorzien van brons gekleurde velgen, in lijn met het subframe. Metallic Triton Blue blijft in het gamma voor het nieuwe modeljaar. Net als voor de GSX-S serie blijven ook de prijzen voor de GT ongewijzigd.

Suzuki GSX-S1000GT

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan