Straf verhaal: Gecastreerd

Straffe motorverhalen, wie heeft ze niet. En vooral, wie hoort ze niet graag vertellen. Daarom serveert MotoKicX elke donderdag een straf verhaal, kwestie van de dag goed te beginnen. Deze week: voormalig GP- en BSB-rijder James Haydon.

“GP van Indonesië, 1995. Een banzaï-ronde op een qualifier achterband te midden van de heren Schwantz en Doohan. Uiteraard krijg ik een gigantische highsider. Ik word in de lucht gegooid en land met m’n kont op de kuipruit, die meteen versplintert. Ik smak tegen het asfalt, rol door de grindbak en word zo hard door elkaar geschud dat ik moet kotsen in m’n helm.

De frisse wind die langs m’n billen waait, vertelt me ook dat mijn pak gescheurd is ter hoogte van m’n kruis. Omdat mijn buikspieren alle dienst weigeren, slaag ik niet in recht te krabbelen om de schade op te meten. Ik krijg een akelig voorgevoel en grijp meteen naar m’n ballen … en zie een handschoen vol bloed! In blinde paniek grijp ik een toegesnelde baancommissaris bij de hand en dwing hem aan m’n ballen te voelen. De man kan het niet echt waarderen en terwijl ik schreeuw dat ik gecastreerd ben en doodbloed, roept de man terug dat ik een pervert ben.

In de ambulance lig ik nog steeds te jammeren dat ik nooit kinderen zal kunnen krijgen. Waarop iemand me erop wijst dat ik dan wel een diepe wonde aan m’n wijsvinger heb, maar dat m’n genitaliën ongehavend zijn…”

Tekst Pieter Ryckaert – Illustratie Bruno Vackier

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan