Stadler Free Sport Pro & Air Sport Pro

Stadler Air Sport Pro

Wat? Een motorpak dat zo reteduur is dat je het er warm van krijgt. Gelukkig is het van een innovatief verluchtingssysteem voorzien.

Waarom? Omdat je ook in een duur pak op een warme zomerdag soms te traag rijdt om je lichaam voldoende te kunnen afkoelen.

Hoe werkt het? Zowel de Free Sport Pro jas als de Air Sport Pro motorbroek is gemaakt van een drielaags gelamineerde stof met Gore-Tex waterdicht membraan. Om dat pak ook op hoogzomerse dagen comfortabel te houden, voorziet Stadler op de voorarmen, op de rug, links en rechts van de centrale rits in het borstpand, op de dijen en de onderbenen waterdichte ritsen. Zet je die ritsen open, dan wordt er een luchtstroom in het pak gecreëerd zonder dat die de pasvorm van het motorpak aantast. En omdat marketeers betaald worden om voor dit soort technologie een afkorting te bedenken, werd het systeem SASS gedoopt: Stadler Air Scoop System. Standaard komen jas en broek in het zwart met zilveren details, tegen meerprijs kan elk Stadler kledingstuk aangepast worden op vlak van maat of kleur.

Meer info: www.periermotorsport.nl

Deel

Gerelateerde artikels