Rust zacht, Alexis Van de Gucht…

Wie de afgelopen jaren op het Auto- en Motorsalon in Brussel wel eens op de Shoei-stand is langsgeweest, is Alexis Van de Gucht zonder twijfel tegen het lijf gelopen: de immer goedlachse maar ingetogen grijzende man was al jaren vol overgave aan de slag als commercieel agent voor Shoei in België, en bemande de stand van persdag tot afsluit quasi op z’n eentje. Op professioneel vlak kruisten onze wegen regelmatig, wat steevast op een gezellige babbel uitdraaide, over het Japanse helmenmerk, maar zeker ook over Alexis’ enorme passie voor motoren. Momenten om te koesteren.

Want tot onze grote spijt moesten wij eerder deze week vernemen dat Alexis onverwacht en veel te jong is overleden: hij is amper 52 geworden. De voltallige redacties van Motorrijder, KicXstart en Motokicx hadden via deze weg dan ook graag hun medeleven betuigd aan de familie en vrienden van Alexis. Veel sterkte in deze moeilijke tijden…

Wie een laatste groet wil brengen aan Alexis, kan dan morgen (vrijdag 17 mei) doen, om 12u30 in het Intercommunaal Crematorium van Brussel,  Stiltelaan 61 in Ukkel.

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Mugello

MotoGP-circuits: Mugello

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.