REV’IT! opent eerste fysieke winkel … in de VS

REV'IT Denver

Het Nederlandse REV’IT! opent zijn eerste fysieke brand store … en steekt daarvoor zowaar de Oceaan over: de allereerste REV’IT! merkwinkel werd geopend in het hartje van het bruisende RiNo Arts District in Denver, Colorado.

De keuze voor de States is een zeer bewuste; de Verenigde Staten vormen een kernmarkt voor REV’IT! vanwege de diepgewortelde motorcultuur en met de brand store wil REV’IT! het bestaande dealernetwerk uitbreiden met een exclusieve eigen retailruimte – laatste is namelijk iets waar Amerikanen nogal gevoelig voor zijn.

De Denver store is opgedeeld in verschillende zones waarin klanten kennis kunnen maken met de diverse rijdersegmenten en collecties; van avontuurlijk tot urban, van race tot essentiële benodigdheden en op maat gemaakte professionele racepakken.

REV'IT Denver

Meer dan alleen een winkel, is REV’IT! Denver bedoeld als een gemeenschapshub, een concept dat in de States goed ingeburgerd is: rijders komen er inspiratie opdoen en informatie inwinnen, maar ook deelnemen aan een ride-out, of gewoon lekker rondhangen met gelijkgestemden. En REV’IT producten kopen, want dat is natuurlijk ook de bedoeling, gokken we.  

Het team van REV’IT! store Denver kijkt er naar eigen zeggen niet alleen naar uit om motorrijders vanuit de hele Verenigde Staten met open armen te ontvangen, maar ook avontuurlijke reizigers uit iedere uithoek van de wereld. Bezoekje plannen? Check de REV’IT Denver website.

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan