Nieuwe Benelux-importeur voor Spidi, XPD, Nexx en Artonvel

De motorbranche is een distributeur rijker: vanaf 1 oktober is het nieuw opgezette Batavi Trading B.V. de kersverse importeur van de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel. Met die vier merken begint het Nederlandse bedrijf meteen met een uit de kluiten gewassen portfolio. Voor wie de merken niet zou kennen: Spidi is sinds jaar en dag een Italiaanse grootmacht qua motorkleding en XPD is de bijbehorende laarzendivisie. Het Portugese helmenmerk Nexx timmert al enkele jaren hard aan de weg en is onder andere bekend van zowel z’n retrohelmen als de populaire X.WED2 adventurehelm. Het Franse Artonvel produceert dan weer stijlvolle motortassen voor op en naast de motor – omdat het oog ook wat wil.

Batavi Trading B.V. neemt voor alle merken het bestaande dealernetwerk over en heeft als doelstelling om die binnen de Benelux verder uit te breiden. Naar eigen zeggen hanteren ze daarbij een echte no-nonsense aanpak: Batavi wil elk merk direct uit eigen, grote voorraad leveren.
Voor productpresentaties of een kennismaking met een merk kunnen dealers terecht in de moderne showroom van Batavi Trading B.V. – die is gevestigd in Nieuwkuijk (vlakbij ‘s Hertogenbosch), lekker centraal in de Benelux.

Meer info? www.batavitrading.com of info@batavitrading.com!

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd