Nieuwe Benelux-importeur voor Spidi, XPD, Nexx en Artonvel

De motorbranche is een distributeur rijker: vanaf 1 oktober is het nieuw opgezette Batavi Trading B.V. de kersverse importeur van de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel. Met die vier merken begint het Nederlandse bedrijf meteen met een uit de kluiten gewassen portfolio. Voor wie de merken niet zou kennen: Spidi is sinds jaar en dag een Italiaanse grootmacht qua motorkleding en XPD is de bijbehorende laarzendivisie. Het Portugese helmenmerk Nexx timmert al enkele jaren hard aan de weg en is onder andere bekend van zowel z’n retrohelmen als de populaire X.WED2 adventurehelm. Het Franse Artonvel produceert dan weer stijlvolle motortassen voor op en naast de motor – omdat het oog ook wat wil.

Batavi Trading B.V. neemt voor alle merken het bestaande dealernetwerk over en heeft als doelstelling om die binnen de Benelux verder uit te breiden. Naar eigen zeggen hanteren ze daarbij een echte no-nonsense aanpak: Batavi wil elk merk direct uit eigen, grote voorraad leveren.
Voor productpresentaties of een kennismaking met een merk kunnen dealers terecht in de moderne showroom van Batavi Trading B.V. – die is gevestigd in Nieuwkuijk (vlakbij ‘s Hertogenbosch), lekker centraal in de Benelux.

Meer info? www.batavitrading.com of info@batavitrading.com!

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Bimota Tesi H2

Kort getest: Bimota Tesi H2

Door het verrassende samenwerkingsverband met grootmacht Kawasaki, zag het exclusieve Bimota zijn kans schoon een eigen archeologische vondst af te stoffen, de Tesi-naafbesturing uit de

GASGAS Espargaro Portimao test 2023

Wie is … GASGAS ?

What’s in a name: het gaat hard voor GASGAS sinds het merk in 2020 aankondigde de race-activiteiten uit te breiden naar het asfalt met een