Nieuw Ducati dealership regio Eindhoven en Limburg

Joppen Motoren Ducati

Afgelopen weekend opende Ducati een nieuw dealership in partnership met full service motorspecialist Joppen Motoren.

Na een grondige renovatie opende de showroom van de motorspecialist die al sinds 1978 op hetzelfde adres open is. Er is een breed gamma met meer dan 200 nieuwe en gebruikte motorfietsen. De familiezaak van huidig eigenaar Hendrik Joppen investeerde de laatste jaren flink in de verbetering van de kwaliteit van het dealership. Nu komt ook Ducati bij de huidige range.

Joppen Motoren Ducati

Om dit alles mogelijk te maken, werd het hele gebouw gerenoveerd met een totaal nieuwe showroomvloer. Ducati wordt in de winkel tentoongesteld op een ruimte van maar liefst 150m2 waar enthousiastelingen het hele Ducati en Scrambler Ducati gamma kunnen verkennen, samen met de bijhorende kledij en accessoires.

Als deel van de uitbreiding heeft Joppen motoren nu ook twee volledig ingerichte Ducati werkplaatsen die toegewijd zijn aan het onderhoud van Ducati motorfietsen, waarbij een team van Ducati mechniekers beschikbaar is voor service en onderhoud.

Schrijf alvast in je agenda: Ducati Demo dag bij Joppen Motoren, Paasmaandag 1 April 2024. Deze tweede paasdag staat in het teken van proefrijden op de 2024 Ducati modellen. Meer info vind je op de website van Joppen Motoren.

Joppen Motoren Ducati

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan