Motorvacature: Louis zoekt medewerkers voor de winkels in Tilburg en Assen

Motorvacature Louis

Europa’s grootste winkelketen voor motorkleding en -accessoires opende onlangs een tweede Nederlandse winkel in Assen, de eerste is sinds maart 2019 geopend in Tilburg. Voor beide winkels is Louis op zoek naar parttime en fulltime verkoopmedewerkers en specialisten om de winkels te managen. Ook zijstromers zijn welkom.

Kwaliteiten zoals het vermogen om in een team te werken, vriendelijkheid en plezier in de omgang met mensen zijn belangrijk voor het bedrijf. En natuurlijk kan enthousiasme voor motoren ook geen kwaad. Motorenthousiasme kenmerkt ook de geschiedenis van het traditionele bedrijf uit Hamburg: in 85 jaar geëvolueerd van een kleine werkplaats naar Duitslands grootste motordealer en verder naar Europa’s marktleider in motorkleding en -accessoires. Geen crises, geen faillissementen; gewoon gestage, solide groei en veel passie en knowhow over motoren.

Een van de geheimen van dit succes is ongetwijfeld dat Louis mensen centraal stelt, zowel klanten als werknemers. De filosofie erachter: alleen een tevreden medewerker is een goede medewerker, en alleen een tevreden klant komt terug. Dit resulteert in een vriendelijke, collegiale sfeer in de vestigingen, die ook door klanten wordt gevoeld en gewaardeerd.

Iedereen die geïnteresseerd is in een van de aangeboden jobs kan langskomen op de vestiging of direct bellen met de verantwoordelijke regiomanager Marc Richter: 0049 172 1462697.

Meer informatie is beschikbaar op louis.nl/jobs

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan