MOTORoutletbeurs Utrecht geannuleerd

MOTORoutletbeurs Utrecht, die gepland stond van 19 tot en met 21 februari 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht werd zopas geannuleerd door de organisatie. De huidige, strenge lockdown in Nederland, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt en de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan, liggen ten grondslag aan deze beslissing. 

“De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is”, klinkt het bij Victor Ankerman, sales en projectmanager van het MOTORbeurs Utrecht. “Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is in dit stadium de enige juiste beslissing.” 

Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht niet mogelijk zou zijn: de anderhalve meter afstand houden en andere veiligheidsvereisten zorgden voor een omturning naar een beperktere MOTORoutletbeurs. Maar nu gaat ook dat plan op de schop. Het traditionele begin van het Nederlandse motorjaar zal dus voor één keer niet in Utrecht op gang worden getrapt. Al sluit de organisatie af met een positieve noot, en lanceert ze een nieuwe datum voor 2022: houd alvast donderdag 24 tot en met zondag 27 februari 2022 vrij voor de eerstvolgende editie. Save the date!

Deel

Gerelateerde artikels

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat

Indian FTR Sport

Indian lanceert motorverzekering

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt