Motorbeurs Utrecht: koop nu je tickets met voordeel!

Van 23 tot en met 26 februari kunnen we eindelijk weer naar Motorbeurs Utrecht. Al 35 jaar is de beurs een fenomeen en niet alleen vanwege de bijna 100.000 bezoekers. Je vindt er namelijk een unieke mix van mooie showroom-stands van de grote motormerken, tweedehandsaanbiedingen van dealers, kleding- en accessoire-stands, clubs, verenigingen en natuurlijk…koopjes !

Dit alles wordt omzoomd met indoor testmogelijkheden en randanimaties als een race workshop, teampresentaties, filmvertoningen of een veiling voor het goeie doel. De beurs is dit jaar net iets anders opgebouwd en draait rond vijf thema’s: Explore, Community, Customizing, Performance en eMobility, Innovatie & Duurzaamheid.

Je bent makkelijk een dagje zoet met het bekijken van de driehondertal exposanten die je in de zes hallen kan vinden. En wie weet ga je wel naar huis met een perfect getrimde baard en die KicXstart-tattoo waar je al zo lang van droomt. Vergeet hem dan niet te tonen op onze stand, wie weet verdien je er nog wel een ‘seconder per ronde sneller’ KicX-sticker mee.

Van de laatste editie uit 2019, werd een fijn verslagje gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=HroRhnnaCG0&feature=emb_logo

Je kan nu al tickets kopen aan voordeeltarief. Zo betaal je tijdelijk € 14,50 in plaats van € 19. Dit en meer op https://www.motorbeursutrecht.nl/

Deel

Gerelateerde artikels