MOTORbeurs: motormerken pakken uit

MOTORbeurs CFMOTO 450SRS

Vandaag gaat in Jaarbeurs Utrecht de MOTORbeurs van start, en dat een aantal fabrikanten staan te popelen om flink uit te pakken mag duidelijk zijn.

Zo laat CFMOTO weten trots het gamma te zullen showen nu het modellenaanbod nooit eerder zo groot was voor het merk. Absolute topper is de nieuwe 450NK, klinkt het bij CFMOTO. Ook zijn gekuipte broer, de 450SR S met ’n enkelzijdige achterbrug en superbike-looks, is van de partij. Meer van het ‘laid back’ en cruisen? Dan kan je niet om de 450CL-C heen. Avonturiers komen dan weer de nieuwe 450MT ontdekken op de stand.

MOTORbeurs CFMOTO 450MT

Naast deze 450cc 35 kW A2-modellen wil CFMOTO nog meer motorrijders enthousiasmeren, of dat nu is voor de dagelijkse woon-werkkilometers of de ontspannende ritten naar bekende en onbekende bestemmingen. Met de vernieuwde 700MT, bijvoorbeeld, waar je nu bovendien voor slechts één euro een set zijkoffers bij krijgt – en dat terwijl de prijs met 7.799 euro (BE: € 6.999,-) toch al lekker scherp is. Ook voor alle 800MT modellen is er een actie. Ontdek alle motoren, prijzen en acties op de CFMOTO-stand in Hal 7.

Mash laat dan weer weten dat de prijzen voor 2024 blijvend verlaagd zijn en op het niveau van de ‘Summer Deal 2023’ blijven. Zo heb je al een Mash Six Hundred voor 5.799 euro (alle actuele prijzen vind je op de website), Mash vindt het namelijk belangrijk om hun motoren toegankelijk te houden in een tijd waarin prijsbewustzijn hoog op de agenda staat. Ondertussen blijft het merk verder aan de weg timmeren, op MOTORbeurs Utrecht zal er een exclusieve sneak peak te bewonderen zijn van de nieuwe line-up.

MOTORbeurs Louis

In Utrecht kun je niet alleen snuisteren tussen motoren, ook kleding is er ten overvloede. Zo is onder meer Detlev Louis – Motorcycle Gear van de partij. Motorrijders vinden bij Louis zowel online als in de winkels in Tilburg en Assen een ruim aanbod van de bekendste merken van motorkledij, werkmateriaal, communicatie en meer. Wil je dat met je eigen ogen zien? Dat kan! Store managers Jan en Brian van de respectieve Louis-vestigingen in Assen en Tilburg staan paraat op stand 12.C032. Op de beursstand kan je kortingsvouchers verkrijgen én je maakt er ook kans Rothewald toolkit te winnen t.w.v. 130 euro.

Uiteraard is KicXstart ook present, dus loop zeker even langs onze stand in Hal 8 (A016)!

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

Yamaha MT-09

Kort getest: Yamaha MT-09

Toen Yamaha in 2005 met de MT-01 de eerste Master of Torque uitbracht, was dat letterlijk een donderslag bij heldere hemel. Vanwege de prijs, het