kicxstart.nl is online!

Vanaf heden kan je ook online terecht voor een extra dosis motorschrijfsels met de Motorrijder- en of KicXstart-insteek op www.kicxstart.nl, onze digitale inspanning in een Belgo-Nederlandse samenwerking. Dat we dat nog mogen meemaken!

MotokicX is er voor die momenten waarop het niet handig is om met een tijdschrift voor je neus te gaan zitten en je alsnog te voorzien met reportages en teksten die het lezen waard zijn. Waarbij je kan verdwalen van het ene verhaal in het andere. Tot pakweg je middagpauze om is, het familiefeest op z’n eind loopt of de priester z’n zegen uitspreekt, we zeggen maar wat.

Daarbij is het stellig de bedoeling om niet mee te varen in de maalstroom van vaak snel geposte nieuwsberichten, maar een beetje buiten de digitale krijtlijnen te kleuren met kwalitatief hoogstaand woord én beeld, gebracht door doorgewinterde beroepsredacteurs met een kloppend hart voor motorfietsen in alle soorten en kleuren.

Niet dat Motorrijder of KicXstart verdwijnt of aan kracht zal inboeten, want in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, zeker in digitale kringen, doen we het uitstekend op printgebied. Maar we geloven stellig in een en-en-verhaal, niet een of-of-keuze.

Trouwe lezers zullen veel inhoud herkennen. Maar dus ook kunnen herlezen. We putten immers uit ons enorme archief, waar we een selectie aanbieden voor zij die ons nog niet kennen of om welke reden ook geen tijdschriften kopen.

Bij dezen ons grootse voornemen voor 2019.

Veel leesplezier, of het nu geprint of digitaal betreft.

De redactie van Motorrijder, KicXstart én MotokicX   

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.