Moto-Detail soft luggage

Moto-Detail

Functioneel, robuust en prijsbewust, dat zijn de kernwoorden waarrond Moto-Detail hun nieuwe gamma soft luggage heeft ontwikkeld. Geen franjes voor deze universele bagage, maar gewoon weldoordacht design dat waterdichtheid garandeert. Zo zijn (op de tanktas na) alle tassen voorzien van een rolsluiting, zodat de inhoud droog blijft.

De reeks bestaat uit zes verschillende modellen: een tanktas (7 liter) met verwijderbaar kaartvak, een roltas van 30 liter met afneembare schouderriem en eentje van 50 liter, een set zadeltassen met hittebestendige bodem en elk een inhoud van 20 liter, een rugzak (26 liter), en tenslotte een speedbag (verticale roltas met bagagenetje) met afneembaar rugzaksysteem. Zowel geschikt voor langere trips als voor dagelijks gebruik van en naar het werk.

Meer info: louis.nl

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd