Moteo in ‘t vers: nieuwe websites voor Suzuki, Benelli, Sym en Peugeot.

Dat de zomer niet enkel het perfecte moment is om in de solden een nieuwe outfit te shoppen, maar ook om je motorisch eens in ‘t nieuw te steken, weet ook Moteo. Geheel in die sfeer creëerde de Europese speler een hele rits nieuwe websites voor z’n merken – niet minder dan vijftien stuks over z’n vijf markten (België, Nederland, Frankrijk, Portugal, Zwitserland) heen. Onderaan verzamelden we de links voor zowel de Belgische (Suzuki Benelli, Sym en Peugeot) als voor de Nederlandse markt (Sym, Soco, Peugeot).

Om elk type rijder vlot richting z’n droommotor te loodsen, werd het Belgische digitale agentschap Design is Dead ingeschakeld. Zij bouwden op basis van de Adobe Experience Manager een platform uit waarop je vanaf heden online alle modellen, accessoires, en promoties kan vinden. Als toemaatje helpt een ‘wizard’ je op verschillende merkensites om in drie stappen de modellen te vinden die het best passen bij je profiel, van beginner tot ervaren rijder.

 class=

Maxime Fensie, Moteo Team lead Marketing & Product:
“Nu we de Coronacrisis stilaan achter ons laten, zijn we klaar om in alle markten onze klanten te verwelkomen op de 15 nieuwe websites. We kozen met Design is Dead voor praktische sites, waar zowel onervaren rijders als motorkenners snel hun perfecte scooter of moto vinden. De nieuwe functies zijn indrukwekkend en de highlights van de technische specificaties werken prima. De reacties van onze teams en dealers in de verschillende markten zijn positief, nu kunnen we samen met onze klanten een versnelling hoger schakelen!”

België

Nederland

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij