Louis.nl gaat offroad

Louis offroad team

Webshop Louis breidt heeft gamma uit met een reeks offroad-gerichte merken en producten, om zo hun cross- en eunduro-klanten nog beter te kunnen bedienen.

De voorbije maanden werden er al een aantal merken aan het assortiment toegevoegd of opnieuw geïntroduceerd, zoals Fox Racing, O’Neal en Sidi. Nieuw op technisch gebied zijn onder andere de populaire kunststof onderdelen van Polisport, de trendy startnummerplaten van Cycra en het complete remassortiment van Braking. Daarnaast zijn Renthal sturen, HGS uitlaatsystemen, Twin Air Filter systemen, Hinson koppelingsproducten, Haan Wheels en Progrip grips binnenkort verkrijgbaar bij Louis.

Louis offroad team

Daarnaast biedt Louis.be nu ook meer offroad-specifieke producten van andere merken aan, zoals AFAM, Alpinestars, Airoh en MTR. Het assortiment voor offroaders is dus aanzienlijk gegroeid, verdere toevoegingen zijn in de maak voor 2023.

Overigens maakt offroad een belangrijk onderdeel uit van Louis’ eigen geschiedenis: oprichter Detlev Louis was in de jaren 50 zelf actief offroad-rijder. Hij nam onder meer twee keer deel aan de International Six Days Enduro, nog steeds het wereldkampioenschap voor teams in de enduro-racerij. Op onderstaande foto zie je de man in actie tijdens de 1952 Six Days. Of hoe een foto uit de oude doos marketinggewijs nog prima van pas kan komen…


Detlev Louis

Deel

Gerelateerde artikels