LiveWire lanceert S2 Del Mar in Europa

LiveWire S2 Del Mar

Onlangs nog kondigde LiveWire de introductie van de ONE aan op vier Europese markten, nu mikt het merk ook de S2 Del Mar richting Europa, en wel in een op 100 exemplaren gelimiteerde Launch Edition kleurstelling en met een kenmerkend wieldesign.

LiveWire S2 Del Mar

Hoe dat er dan uit moet zien wordt nog even onder een zwarte Photoshop-sluier gehouden. Wat al wel bekend is: het gaat om een gloednieuwe kleurstelling die ‘Himalaya White’ heet, graphics en lak worden met de hand aangebracht. In de VS is wordt de S2 Del Mar gelanceerd in drie kleurstellingen: grijs, blauw en zwart. Heel veel is er verder nog niet bekend over de Del Mar, behalve het gewicht (195 kg) en het koppel (250 Nm), de volledige productspecificaties worden pas in juni bekendgemaakt.

LiveWire S2 Del Mar

Toch kan de S2 Del Mar al gereserveerd worden, de verkoopprijs voor Nederland bedraagt 20.390 euro. Omdat je natuurlijk wel wil weten wat je koopt, organiseert LiveWire een reeks kijkevenementen voor de S2 Del Mar European Launch Edition in Londen, Parijs, Amsterdam en Berlijn. Aanmelden voor het event in Nederland kan hier. De eerste leveringen in Europa staan gepland voor september, voorlopig enkel in de vier markten waar ook de ONE gelanceerd wordt (Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk).

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan