KICXSTART SUPERBIKE MEETING 2019

Met special guest Michael van der Mark!

Zet ‘m in de agenda, met stip, zondag 16 juni! Dan organiseren we met CSB in Uithoorn namelijk de KicXstart Superbike Meeting 2019, een uniek evenement voor liefhebbers van superbikes uit de jaren 70, 80 en 90…en met een gastoptreden van, jawel: Michael van der Mark!

Freddie Spencer, Eddie Lawson, Carl Fogarty, Nori Haga, Troy Bayliss, Michael van der Mark, Honda CB900, RC45, Ducati 888 Corse, 916, Yamaha FZ750, R7, Kawasaki GPz750, Z900, ZX-7RR, Suzuki GS1000, GSX-R750, Benelli, Laverda, Triumph…gaat het motor(sport)hart al sneller kloppen? Mooi, zorg dan dat je zondag 16 juni even vrijhoudt in de agenda. Op die dag komen namelijk de mooiste superbikes uit Nederland (en omstreken) samen bij motoport Uithoorn.

Sterker, bezit je zelf over een klassieke superbike/youngtimer uit jaren 70, 80 of 90, kom dan vooral, schrijf je (ter plekke) in en maak kans dat je machine uitgroepen wordt tot de ‘Mooiste Superbike van Nederland’! De trofee krijg je uit handen van Michael van der Mark. Ook vader Henk van der Mark zit in de jury. Verder is er genoeg vertier op de ‘paddock’ uiteraard, met een heuse, overdekte Hall of Fame van Yamaha’s mooiste fabriekssuperbikes van half jaren 80 tot nu, de fijnste onderdelen en accessoires, kleding, merkenclubs, een mobiele Dyno-bank (run voor een tientje), foodtruck en live MotoGP. Kortom, zorg dat je erbij bent!

  • KicXstart Superbike Meeting 2019
  • De mooiste superbikes uit NL
  • Meet & Greet MICHAEL VAN DER MARK (13u-15u)
  • Plaatst van handeling: Motoport Uithoorn, Anton Philipsweg 5-7, 1422 AL Uithoorn
  • Paddock open: 10u-17.00u

Deel

Gerelateerde artikels

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat

Indian FTR Sport

Indian lanceert motorverzekering

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt